Zemský věstník pro Čechy/1938/67

Z Wikizdrojů, volně dostupné knihovny

67.
Vyhláška zemského presidenta v Praze ze dne 13. července 1938,

číslo 610/9 z r. 1938 odd. 31,
o jmenování předsedů a členů zkušebních komisí pro státní zkoušku pro lesní ochrannou a technickou pomocnou službu v roce 1938.

Podle § 32 nařízení býv. ministerstva orby ze dne 3. února 1903, čís. 30 ř. z. jmenoval jsem předsedy a členy zkušebních komisí pro státní zkoušky pro lesní ochrannou a technickou pomocnou službu, které budou konati počínajíc dnem 19. září 1938 u zemského úřadu v Praze, a to:

V 1. zkušební komisi:

Ing. Gustava Rusa, vládního radu, zemského lesního inspektora v Praze, předsedou, Ing. Jindřicha Williga, lesního radu v Mostě, náhradníkem, Roberta Rakušana, lesmistra v Pouchově, zkušebním komisařem pro I. skupinu zkušebních předmětů, Jana Šnobla, lesního radu, přednostu správy státních lesů Buková v Křivoklátě, zkušebním komisařem pro II. skupinu zkušebních předmětů, Evžena Höniga, vrchního lesmistra v Jezeři u Chomutova a Ing. Zdeňka Suchého, nadlesního v Peruci u Loun, náhradníky zkušebních komisařů.

Ve 2. zkušební komisi:

Ing. Františka Almesbergera, vrchního lesního radu v Praze, předsedou, Karla Dinnebiera, lesního radu v Praze, jeho náhradníkem, Rudolfa Žáka, lesního radu, přednostu státních lesů v Kardašově Řečici, zkušebním komisařem pro I. skupinu zkušebních předmětů, Jaroslava žáka, nadlesního v Janovicích Vrchotových, zkušebním komisařem pro II. skupinu zkušebních předmětů, Ing. Jana Pince, sekretáře ústředního ředitelství kníž. arcib. velkostatků v Praze, náhradníkem zkušebních komisařů.

Za zemského presidenta:
Bienert v. r.