Diskuse s uživatelem:Egg: Porovnání verzí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikizdrojů, volně dostupné knihovny
Smazaný obsah Přidaný obsah
Egg (diskuse | příspěvky)
re jkb
dopoznámka, byl jsem 3 dny mimo PC
Řádek 7: Řádek 7:


Zapomněl jsem, že [[User:Proxybot|Proxybot]] má ještě příznak sysopa. Právě jsem požádal, aby ho sundali. Kdybys mě sháněl, na IRC je šance. --[[User:Egg|Egg]] 09:46, 26. 11. 2007 (UTC)
Zapomněl jsem, že [[User:Proxybot|Proxybot]] má ještě příznak sysopa. Právě jsem požádal, aby ho sundali. Kdybys mě sháněl, na IRC je šance. --[[User:Egg|Egg]] 09:46, 26. 11. 2007 (UTC)

:Zcela v pořádku, myslím žes měl myšlenky jinde než na seznamech botů a podobně. Vidím ale, že je vyřízeno a tak tedy dík i za ten de-sys rekvest pro proxybota, i když z mé strany mně záležitost takto jasná zcela nebyla.
:Jak jsem již výše řekl, k věci a odchodu toho či onoho z cswiki se asi mnoho vyjadřovat nebudu, bylo by to zdlouhavé povídání a nechci si kazit náladu.
:Eggu, vše nejlepší do budoucna, řekl bych ale, že to není loučení, doufám, ať již tam či zde. [[Uživatel:-jkb-|-jkb-]] [[Uživatel diskuse:-jkb-|✉]] 20:58, 26. 11. 2007 (UTC)

Verze z 26. 11. 2007, 20:58

Uživatel opustil projekt.
User has left the project.

Please, desysop me. --Egg 19:43, 22. 11. 2007 (UTC)

Nazdar. Nevěděl jsem jak reagovat, odebírám prozatím Proxymu příznak bota. Jistě se o tom ještě v příštích dnech nějak pobavíme. K věci se vyjadřovat nechci, že tu edituji, je taky takové překvapení i pro mne, ale nyní už v pořádku. Ciao, jkb.

Zapomněl jsem, že Proxybot má ještě příznak sysopa. Právě jsem požádal, aby ho sundali. Kdybys mě sháněl, na IRC je šance. --Egg 09:46, 26. 11. 2007 (UTC)

Zcela v pořádku, myslím žes měl myšlenky jinde než na seznamech botů a podobně. Vidím ale, že je vyřízeno a tak tedy dík i za ten de-sys rekvest pro proxybota, i když z mé strany mně záležitost takto jasná zcela nebyla.
Jak jsem již výše řekl, k věci a odchodu toho či onoho z cswiki se asi mnoho vyjadřovat nebudu, bylo by to zdlouhavé povídání a nechci si kazit náladu.
Eggu, vše nejlepší do budoucna, řekl bych ale, že to není loučení, doufám, ať již tam či zde. -jkb- 20:58, 26. 11. 2007 (UTC)